HU | RO | EN

Fapados Kultúr Kávézó

Minden kedden délután a színházé a kávézó. Meghívott előadások, saját produkciók, felolvasóestek, műhelymunkák bemutatói lesznek láthatóak az évad során. Minden héten frissítjük az esemény részleteit. Kövessetek figyelemmel! Asztalfoglalás szükséges, ezt megteheted az Ott leszek! menüpont alatt.

Figyelem!
A pontos listát és a bemutatók időpontját minden hónap elején közöljük.

Az előadás tartama alatt a kiszolgálás szünetel, valamint a mosdó használata is korlátozott a zavartalan szórakozás érdekében. Köszönjük a megértésed!

Perkucigo - Fapados Kultur Caffe2019. október 29, kedd, 20 órától

Fekete Lovas Zsolt egyéni előadását úgy lehetne jellemezni, mint koncertszínszáz stand-up elemekkel, az előadás időtartama 40'. A többi kiderül az esemény alatt megosztott videóból! Gyertek, nézzétek!

frontatvonulas Fapados2019. október 22., kedd, 20 órától

Cseh Tamás Frontátvonulás című albuma szolgált inspirációs forrásként Pásztor Márk önálló Cseh Tamás-estjéhez, amelyet október 22-én, este 8 órától láthatnak a kedves Fapados látogatók! Pásztor Márk nem első alkalommal lép fel színpadunkon és ezúttal a zenét színpadi játékkal ötvözi, Cseh Tamás hamisíthatatlan zenei és szövegi világát hozva a nézők közé.

A halottember - Fapados Kultur Caffe2019. október 15., kedd, 20 órától

A Csíki Játékszín színésznőjének, Dálnoky Csillának, az előadását láthatják a Fapados látogatók, melynek során egy nő, katonafeleség, gyermekét egyedül nevelő édesanya küzdelmeivel szembesít.

Marie Jones - Kövekkel a zsebében - Fapados Kultur CaffeOktóberi nyitó előadás - 2019. október 2., szerda, 20.00 órától

Ismét a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház előadásával nyitjuk a hónapot, azonban a megszokottakkal ellenben, ezúttal szerdán várjuk a kedves nézőket. Marie Jones, Kövekkel a zsebében c. előadása igazi színészi jutalomjáték: két színész játszik több, mint 10 folyamatosan váltakozó szerepet. A történet Ír országban játszódik, a benne zajló események azonban nem állnak messze tőlünk: a hatalmas amerikai filmgyár kizsigerelő, embertelen szerkezete, amely maga alá töri az egyszerű embereket.

pasztor mark humoreszkekTomcsa Sándor novellái a mindennapi élet kis helyzeteiről szólnak, melyekben fondorlatos ügyességgel találja meg mindig a humort, az iróniát, a szívszorító párhuzamokat. Főszereplője, az éhezést művészi szintre vivő író olykor nagy tételben való paprikakereskedésre vállalkozik, máskor létfilozófiai vitába bocsátkozik egy medvével.


Egy ilyen világba kalauzol Pásztor Márk előadóestje, mely zenével, görbe tükörrel és Tomcsa hamisíthatatlan udvarhelyi hagyatékával kecsegtet.

p magyarosi imola fapadosP. Magyarosi Imola lesz a Fapados színPad következő meghívottja szeptember 17-én, kedden, este 8 órától. Egyéni estjében Nemes Nagy Ágnes költészetén keresztül vezet rá a műalkotásokba rejtett emberi minőségre.

Kovács János meghal c. előadás a Fapadosban

Ezúttal a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház előadását láthatja a Fapadost látogató közönség, szeptember 10-én, kedden, este 8 órától. Kovács János meghal Hatházi András szövege alapján készített ősbemutató, Zakariás Zalán rendezésében. Zalán legfrissebb rendezését előadás és felolvasószínház közti formában hozzuk kávézónkba, melyen jelen lesz Hatházi András, a darab szerzője is.

Az előadást kötetlen beszélgetés követi a szerzővel és az alkotókkal. A helyek száma korlátozott, részvételhez helyfoglalás szükséges: 10 RON/ személy. Biztosítsa helyét messengeren, telefonon, vagy a Fapados honlapján.

 

 A Kivalasztott FiguraSzeptember 3-án 8 órai kezdettel a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház előadása lesz látható a Fapados Kultúr Café-ban. A helyek száma korlátozott, részvételhez helyfoglalás szükséges: 10Ron/személy, helybeni fizetéssel. Érdeklődni a fapados.ro weboldalon, a Facebook oldalunkon, vagy a 0729879030-es telefonszámon lehet.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk színházkávézónkban!

 

 

 

 

 

 
02 uz volgye valea uzului 2019 05 12

 
Fapados

 
02 uz volgye valea uzului 2019 05 12

 
02 uz volgye valea uzului 2019 05 12

fapados terkep

fapados fbfapados fbfapados fb

Copyright © 2020 | Fapados Kultúr Café

Design: CSÍKI Csaba | Webfejlesztés: Digital Studio