HU | RO | EN

Fapados Kultúr Kávézó

Kávéház. Művészet. Nyugalom.

#specialty coffee #co-working place #Semiramis coffee #OrienTea

Röviden. Fapados, mert nem ipari, mert hozzáférhető és jó, mert emberi.

Fapados KultúrCafé létrehozásával célunk kreatív környezetet és megnyilvánulási lehetőséget biztosítani alkotóknak, jó kávét az ínyenceknek, és úgy alapból egy kellemes, nyugodt légkört mindenkinek. A kávézó 10 percnyi gyalogtávon belül van a központtól, ami elegendő is a városi nyüzsgés elhagyásához. A beltér felszereltsége és az udvarra nyíló kerti helyiség ideális helyszíne tud lenni otthonról munkálkodóknak, megbeszéléseknek, kisgyerekeseknek, nagygyerekeseknek, egyszóval bárkinek, aki egy kicsit elhúzódna a zajzónából.

Ezt kínáljuk a délelőtti órákra, délutánonként pedig programokkal várjuk a művészetek kedvelőit: hétfőnként ZeneZeng, minden kedden üzemel a színPad, a szerda szabad, és csütörtökön délutáni party gyerekestől az ElectroKids-en!

Hosszabban. Sepsiszentgyörgy, Erdély egyik kisvárosa, kulturális életének tendenciái azonban, folyamatos fejlődést mutatnak, így vált városunk ezen régió egyik elismert színfoltjává. Ebbe a felfele ívelő irányzatba illeszkedve szeretnénk létrehozni egy újfajta közösségi teret: a kávézószínházat, amelynek helyszíne a Fapados Kultúr Café, egy kulturális tevékenységeket befogadni képes, jól felszerelt, kellemes légkörű kávéház. Szóval, az alapgondolat létrehozni egy olyan közösségi teret, amely képes átadni a színházművészet gondolatiságát, esztétikai értékeit annak intézményen belüli kötöttségei nélkül, valamint esélyt nyújtani a közvetlen kapcsolódásra. Ezt egy kávézóban kialakított művészeti tér teszi majd lehetővé, mely önálló évadtervvel fog működni, azonban nemcsak előadások, de felolvasó estek és színházi műhelymunkák is színesítik az így létrejövő kávézószínház programját.

Egy kis ízelítő (bővebben a színPad menüpont alatt):
A pontos listát és a bemutatók időpontját minden hónap elején közöljük!

 

Megnyitó – 2019. augustus 23.

 

 
02 uz volgye valea uzului 2019 05 12

 
Fapados

 
02 uz volgye valea uzului 2019 05 12

 
02 uz volgye valea uzului 2019 05 12

fapados terkep

fapados fbfapados fbfapados fb

Copyright © 2020 | Fapados Kultúr Café

Design: CSÍKI Csaba | Webfejlesztés: Digital Studio